© Powered by SiteSpirit

 

 

Over Bali
BALI

bali_map.jpg

Bali, het paradijselijke eiland gelegen in de Indische oceaan is ťťn van de meest geliefde vakantiebestemmingen van de laatste decennia. En terecht, Bali heeft de vakantieganger enorm veel te bieden. Het eiland beschikt over prachtige witte en zwarte stranden, mooie rotsformaties, diepgroene rijstterrassen, heilige vulkanen, exotische tempels en tropische regenwouden. Dit alles binnen handbereik vanuit uw accommodatie in een van de bekende badplaatsen.


duiker.jpg

De badplaatsen Tuban, Kuta, Legian, Seminyak, Sanur, Benoa en Nusa Dua zijn ideale bestemmingen voor de reizigers die van vertier houden. Overdag kunt u lekker luieren op het strand. Tegen een geringe vergoeding kunt u van diverse strandfaciliteiten gebruik maken. U vindt er kleine toko's en marktkraampjes, alwaar u naar hartelust kleding, houtsnijwerk en andere snuisterijen kunt kopen. 's Avonds kunt u heerlijk dineren in een van de vele restaurants die zich vaak in de openlucht bevinden. Na uw diner kunt u zich ook altijd nog in het nachtleven storten, er is een keur aan bars, disco's en clubs. Wanneer u liever iets wilt ondernemen kunt u ter plaatse tal van excursies boeken, die zeer zeker de moeite waard zijn. Bali kent een rijke oude cultuur. De inwoners zijn over het algemeen Hindoe, dit vindt u terug in de vele tempels, offers en de bijna dagelijkse ceremonieŽn. Kortom het gehele dagelijkse leven op Bali. Zo ziet u op straat, ongeacht de drukte, al direct de vele kleurrijke offertjes en de vrouwen die de hele dag druk in de weer zijn om offermandjes te vlechten.


Bali sfeer ulun danu temple.jpg

Trekt de drukte in de bekende badplaatsen u niet zo aan, dan zijn Candidasa of Lovina Beach meer geschikt. Ook vanuit deze plaatsen zijn de bezienswaardigheden eenvoudig te bezoeken. Wilt u zich niet beperken tot ťťn badplaats tijdens uw vakantie dan kunt u gebruik maken van het unieke hotelwisselplan (pagina 46 en 47), een combinatie Bali en Lombok maken of u kunt een verzorgde rondreis boeken (pagina 48, 49 en 50). Overweegt u bijvoorbeeld eens uw strandvakantie te combineren met een bezoek aan de prachtige onbedorven Sunda eilanden, Oost Java of een Toraja Tour op Sulawesi (pagina 51, 52 en 53). Een strandvakantie op Bali is ook goed te combineren met een reis over een of meer van de vele andere eilanden in de Indonesische Archipel, zie onze IndonesiŽ brochure.
Bali sfeer terrace ricefield.jpg

In juli 2005 hebben wij de deuren geopend van een nieuw kantoor op Bali www.selamatjalantour.com Ons kantoor aan de Jl. Kampus Udayana, Block H No 6 in Jimbaran biedt u een uitgebreid pakket van mogelijkheden. Hier kunt u tijdens uw vakantie terecht met eventuele problemen, voor informatie, het boeken van excursies en vliegtickets enzovoort. Onze plaatselijke staf is zeer ervaren in de reiswereld en spreekt zelfs enkele woorden Nederlands. Doordat wij nu over een kantoor op Bali beschikken wordt het ook eenvoudiger accommodaties te reserveren die u niet in deze brochure kunt vinden. Ook kunt u ter plaatse een mountainbike, brommer of jeep huren. Een internationaal rijbewijs is vereist voor autohuur.

Naast ons uitgebreide aanbod in deze brochure kunt u natuurlijk ook een eigen reis samenstellen, een zogenaamde reis op maat of een reis met een andere bestemming uitzoeken. Naast deze 2 eilanden bestaat ons aanbod ook uit de rest van het prachtige land IndonesiŽ, MaleisiŽ, Thailand en Sri Lanka.

Belt u voor nadere informatie en aanvraag van een van onze andere brochures gerust naar ons kantoor, raadpleeg onze website www. selamatjalan.nl , www.sljtour.nl of stuur een e-mail naar info@selamatjalan.nl.


telefoon

Contact?

Eurocult / Selamat Jalan


T +31(0)30 243 9634
T +32(0)3 231 59 94  BELGIň

E
info@eurocult.nl

Selamat Jalan Tour / Eurocult
Gele Ring 10
1567 BH Assendelft

T +31 (0)20 4116011
E info@selamatjalan.nl


pand.jpg

Eurocult lid van SGR, ANVR en Calamiteiten Fonds

SGR, ANVR en Calamiteitenfonds


101.png
anvr-transparant.gif
99.png

102.png


Powered by SiteSpirit