© Powered by SiteSpirit

 

 

Bali

VERTREKBELASTING NU IN NEDERLAND BETALEN

VERTREKBELASTING INDONESI╦ IS AFGESCHAFT WORDT NU DOORBEREKEND IN HET TICKET DUS ALLE COMPLETE REIZEN INCLUSIEF TICKET WORDEN € 20,00 DUURDER PER PERSOONVERTREKBELASTING NU IN NEDERLAND BETALEN

VERTREKBELASTING INDONESI╦ IS AFGESCHAFT WORDT NU DOORBEREKEND IN HET TICKET DUS ALLE COMPLETE REIZEN INCLUSIEF TICKET WORDEN € 20,00 DUURDER PER PERSOON


Bali

Bali, het eiland der Goden. Gescheiden door een smalle zeestraat, ligt het slechts op korte afstand van de oostkust van Java. Desondanks lijkt Bali een geheel andere wereld.
 
In tegenstelling tot de rest van IndonesiŰ, overheersende hier het Hindoe´sme als godsdienst. Het is mede de oorzaak van de unieke mystieke uitstraling van Bali. Wie in cultuur ge´nteresseerd is, ziet de invloed van het Hindoe´sme terug in het dagelijkse leven, maar ook in dansstijlen, symbolieken, ceremonieŰn, de vele begenadigde artiesten en Hindoegoden. Offertjes midden op een voetpad of voor de winkeltjes, bedoeld om de Goden gunstig te stemmen, zijn op Bali eerder regel dan uitzondering. Zelfs op de meest toeristische plaatsen blijken de Balinezen in staat hun cultuur en gewoonten onverstoorbaar voort te zetten. Toeristen kunnen hierdoor alle genoegens van de bekende badplaatsen beleven, terwijl zij tegelijk de landelijke charme van het Bali van eeuwen geleden kunnen ervaren.
 
De natuur op Bali is afwisselend. Ten noorden van de vulkanische bergketen met zijn bergmeren bevindt zich een gebied met vruchtbare akkers. In het midden van Bali zijn de mooiste rijstvelden te vinden. De toeristen verblijven voornamelijk aan de zuidkust. In Kuta, Legian, Sanur en Nusa Dua, waar de stranden wit en de golven hoog zijn.

Wie echter geen uitstapjes onderneemt, mist een hoop. Want vanuit deze kustplaatsjes zijn de meeste bezienswaardigheden namelijk gemakkelijk te bereiken. Zoals de vulkaan Batu, de moedertempel van Besakih, Tanah Lot en het kunstenaarsdorp Ubud. Voor verdere informatie over Bali verwijzen wij u naar de strandvakanties. Bali is een eiland met vele mogelijkheden. Lekker luieren aan ÚÚn van de tropische stranden, duiken en snorkelen ˇf genieten van ÚÚn van de vele excursiemogelijkheden.


bali_map.jpg

telefoon

Contact?

Eurocult / Selamat Jalan


T +31(0)30 243 9634
T +32(0)3 231 59 94  BELGI╦

E
info@eurocult.nl

Selamat Jalan Tour / Eurocult
Gele Ring 10
1567 BH Assendelft

T +31 (0)20 4116011
E info@selamatjalan.nl


pand.jpg

Eurocult lid van SGR, ANVR en Calamiteiten Fonds

SGR, ANVR en Calamiteitenfonds


101.png
anvr-transparant.gif
99.png

102.png


Powered by SiteSpirit