© Powered by SiteSpirit

 

 

Java

VERTREKBELASTING NU IN NEDERLAND BETALEN

VERTREKBELASTING INDONESI╦ IS AFGESCHAFT WORDT NU DOORBEREKEND IN HET TICKET DUS ALLE COMPLETE REIZEN INCLUSIEF TICKET WORDEN € 20,00 DUURDER PER PERSOONVERTREKBELASTING NU IN NEDERLAND BETALEN

VERTREKBELASTING INDONESI╦ IS AFGESCHAFT WORDT NU DOORBEREKEND IN HET TICKET DUS ALLE COMPLETE REIZEN INCLUSIEF TICKET WORDEN € 20,00 DUURDER PER PERSOON


Java

Java is het dichtstbevolkte van de vier Sunda eilanden. Het is ruim 1100 kilometer lang en heeft een populatie van ongeveer 120 miljoen inwoners. De hoofdstad van Java - Ún van de gehele Archipel - is Jakarta, gelegen op het westelijke gedeelte. De infrastructuur van het eiland is uitstekend, wat het reizen eenvoudig maakt.


West-Java

West-Java strekt zich uit van de westkust tot aan de stad Cirebon. Het biedt vele bezienswaardigheden. Zoals het natuurreservaat Ujung Kulon, de haven Sunda Kelapa te Jakarta, de Puncakpas, vele theeplantages, de Tangkuban Perahu berg met zijn warme geisers, een schitterende kustlijn in het zuiden en de hooggelegen stad Bandung met zijn mooie bouwwerken van vroeger.


Midden-Java

Yogyakarta is een van de aantrekkelijkste steden van Midden-Java. Het is, net als het nabij gelegen Solo, een hofstad en een centrum op het gebied van de Javaanse cultuur. Een bezoek aan een batikkerij, een zilversmid, een Ramayana dansvoorstelling of gamelan orkest mag dan ook eigenlijk niet overgeslagen worden. De belangrijkste cultuurmonumenten, zoals de tempels Borobudur en Prambana, zijn vanuit Yogyakarta gemakkelijk te bereiken.


Oost-Java

Oost-Java is een gebied met een gemiddeld wat vlakker terrein. Kilometerslang liggen er vruchtbare rijstvelden. De provincie hoofdstad is Surabaya. Een nachtelijke tocht naar de Gunung Bromo (2392 meter hoog) gelegen in het Tenger gebergte, is een van de hoogtepunten tijdens een bezoek aan dit gebied. De zonsopkomst hier wordt ÚÚn van de mooiste ter wereld genoemd. Verder naar het Oosten is ook het plaatsje Kalibaru, te midden van de koffieplantages, een bezoek meer dan waard. Vanuit het nabij gelegen plaatsje Ketapang kan men bovendien met de ferry oversteken naar Bali. Java is vooral geschikt voor de cultuurzoekers. De enorme bevolkingsdichtheid zorgt ervoor dat Java niet zoveel ongerepte natuur te bieden heeft als Sumatra, maar des te meer cultuur. Wie IndonesiŰ voor het eerst aandoet, mag Java dan ook beslist niet missen.


KAARTJES-15.jpg

telefoon

Contact?

Eurocult / Selamat Jalan


T +31(0)30 243 9634
T +32(0)3 231 59 94  BELGI╦

E
info@eurocult.nl

Selamat Jalan Tour / Eurocult
Gele Ring 10
1567 BH Assendelft

T +31 (0)20 4116011
E info@selamatjalan.nl


pand.jpg

Eurocult lid van SGR, ANVR en Calamiteiten Fonds

SGR, ANVR en Calamiteitenfonds


101.png
anvr-transparant.gif
99.png

102.png


Powered by SiteSpirit