© Powered by SiteSpirit

 

 

Reisdocumenten

VERTREKBELASTING NU IN NEDERLAND BETALEN

VERTREKBELASTING INDONESI╦ IS AFGESCHAFT WORDT NU DOORBEREKEND IN HET TICKET DUS ALLE COMPLETE REIZEN INCLUSIEF TICKET WORDEN € 20,00 DUURDER PER PERSOONVERTREKBELASTING NU IN NEDERLAND BETALEN

VERTREKBELASTING INDONESI╦ IS AFGESCHAFT WORDT NU DOORBEREKEND IN HET TICKET DUS ALLE COMPLETE REIZEN INCLUSIEF TICKET WORDEN € 20,00 DUURDER PER PERSOON


Reisdocumenten

Paspoort
Uw paspoort moet na terugkomst in Nederland nog zes maanden geldig zijn. U bent verplicht er zelf te voor zorgen dat u zowel voor als tijdens de reis de juiste documenten in uw bezit heeft. Dus zult u tijdig moeten nagaan of de eerder verkregen informatie nog correct is. Voor niet-Nederlanders kunnen afwijkende bepalingen gelden. Deze zijn na te vragen bij de desbetreffende ambassades.
 
Toeristenvisum
Bij aankomst in uw bestemmingsland krijgt u een toeristenvisum met een maximale geldigheidsduur van 30 dagen.Wanneer uw langer dan dertig dagen blijft, dient u in Nederland  bij de Indonesische ambassade een visum te kopen.
 
Reisvoorwaarden
Op al onze reizen zijn de ANVR reisvoorwaarden van toepassing. Daarnaast gelden nog enkele aanvullende voorwaarden:
 
Restitutie
Wanneer men tijdens een rondreis niet deelneemt aan in het programma genoemde excursies, hotelovernachtingen of maaltijden, dan is restitutie niet mogelijk.
 
Reisroute
Wij behouden ons het recht voor om, in geval van wijziging van het vluchtschema van luchtvaartmaatschappijen of calamiteiten onderweg, de reisroute aan te passen.
 
Kennelijke fouten en vergissingen
Kennelijke fouten en vergissingen gemaakt in dit programma of tijdens gesprekken met ÚÚn van onze medewerkers zijn niet bindend voor Selamat Jalan Tour.
 
Prijswijzigingen voorbehouden
Selamat Jalan Tour werkt met een prijsbijlage die een bepaalde periode geldig is. De datum van reservering is bepalend voor de definitieve prijs. Onze medewerkers kunnen u altijd de op dat moment geldende prijzen doorgeven.

IMG_0020.jpg

telefoon

Contact?

Eurocult / Selamat Jalan


T +31(0)30 243 9634
T +32(0)3 231 59 94  BELGI╦

E
info@eurocult.nl

Selamat Jalan Tour / Eurocult
Gele Ring 10
1567 BH Assendelft

T +31 (0)20 4116011
E info@selamatjalan.nl


pand.jpg

Eurocult lid van SGR, ANVR en Calamiteiten Fonds

SGR, ANVR en Calamiteitenfonds


101.png
anvr-transparant.gif
99.png

102.png


Powered by SiteSpirit