© Powered by SiteSpirit

 

 

Tuban (9) Bekijk de hotels

Tuban ligt tussen de luchthaven en het centrum van Kuta. Vroeger was het een apart dorpje maar inmiddels is het vergroeid met Kuta. Het centrum van Kuta ligt op ongeveer 15 minuten lopen, maar via het strand bent u er beduidend sneller.


Kuta (9) Bekijk de hotels

Kuta is gelegen op 15 minuten van de luchthaven, aan de zuidwestkust van Bali. Het is één van de meest populaire badplaatsen van Bali. Kuta heeft een prachtig breed strand en is een waar paradijs voor planksurfers. Kuta heeft een zeer levendig centrum met veel bars, restaurants en winkels, het is vooral daarom zeer geschikt voor de bezoeker die van strand en vertier houdt. In en om Kuta vind u accomodaties in alle prijscatagorieën.


Legian (8) Bekijk de hotels

Legian is gelegen op 20 minuten van de luchthaven en is in feite vergroeid met Kuta.Legian Beach is net als Kuta Beach een prachtig breed strand en is een waar paradijs voor planksurfers. Aan de Jalan Legian vind u veel bars, restaurants en winkels, waar u naar hartelust kunt rondstruinen. In en om Legian vind u accomodaties in alle prijscatagorieën.


Seminyak (10) Bekijk de hotels  

Seminyak is sinds enkele jaren één van de populairste badplaatsen aan de zuidwestkust van Bali. Hier bevinden zich de meeste trendy restaurants en winkels van het eiland. Tot een aantal jaren geleden was Seminyak het domein van de hippies, maar tegenwoordig is dit dorp in trek bij jong en oud.


Umalas (2) Bekijk de hotels

Umalas is een zeer rustige wijk van Seminyak. Hier vind u veel tussen groen verscholen villa's. Zeer geschikt voor de rust zoeker en voor Honeymooners.


Sanur (6) Bekijk de hotels

Sanur, één van de eerste badplaatsen van Bali, is gelegen aan een door een rif van de oceaan beschermde baai. Sanur is een 2 kilometer lange en tamelijk rustige badplaats aan de zuidoostkust van Bali. Het ligt op ongeveer 20 minuten rijden van de luchthaven. Als het tij hoog is heeft het een nogal smal strand. In Sanur zijn tal van watersportfaciliteiten, restaurants en winkeltjes. De overnachtings- prijzen zijn in Sanur relatief wat hoger dan in de andere badplaatsen.


Puri Saron Experience (5) Bekijk de hotels

Puri Saron is een groep wat luxere middenklasse hotels op verschillende locaties in Bali en Lombok. Kiest u voor deze reis dan verblijft u 7 nachten in Seminyak, 2 nachten in Lovina, 2 nachten in Ubud en 3 nachten in Lombok. Wij regelen transfer tussen de verschillende hotels als wel het vliegticket naar Lombok ( LOP) Profiteer van dit uniek geprijsde pakket of kies voor een langer verblijf in één van de lokaties van Puri Saron.


Ubud (7) Bekijk de hotels

Dit gezellige kunstenaarsdorp ligt midden op het eiland omringd door smaragd groene rijstvelden, steile ravijnen en rivieren. Ubud vormt ook weer een ideale bestemming voor de rustzoeker. Vanuit Ubud zijn prachtige tochten te maken op bijvoorbeeld moutainbikes, die ter plaatse gehuurd kunnen worden. De hogere ligging zorgt voor een aangename temperatuur. In Ubud vind u talloze galerieën waar verschillende handwerken zoals schilderijen en houtsnijwerken worden getoond en verkocht. Naast fietsen of raften kunt u ook een schilder- of danscursus volgen en een excursie naar de nabijgelegen tempels behoort ook tot de mogelijkheden. 's-Avonds kunt u heerlijk genieten van een diner in één van de talloze restaurants. De reistijd van de luchthaven naar Ubud bedraagt ongeveer 45 minuten.


Candidasa & Manggis (4) Bekijk de hotels

Candidasa en Manggis zijn kleine naast elkaar gelegen plaatsen aan de oostkust van Bali. Ze vormen een ideaal oord voor een ieder die aan de drukte van de bekende badplaatsen wil ontsnappen. Candidasa en Manggis roepen een sfeer op van rust, vrijheid en natuur. In Candidasa zijn diverse verschillende kleine restaurants en het is een uiterst geschikt uitgangspunt voor uw excursies. De rotsachtige kust met kleine strandjes is levendig en straalt een woeste schoonheid uit en het achterland is hier enorm bergachtig, wat een erg mooi geheel vormt. De transfertijd van de luchthaven naar dit gebied bedraagt ongeveer 1,5 uur.


Lovina Beach (5) Bekijk de hotels

Lovina Beach is gelegen aan de noordkust van Bali, op nog geen 6 kilometer afstand van de vroegere hoofdstad Singaraja. Lovina is eigenlijk een aanéénschakeling van kleine vissersdorpjes. Het is ongeveer 4 uur rijden van de luchthaven Denpasar. Het is hier aangenaam rustig en het zwarte lavastrand geeft dit gebied een unieke uitstraling. 's-Ochtends kunt u met een plaatselijke boot de opspringende dolfijnen gaan bekijken. Ook worden er tal van watersportmogelijkheden aangeboden waaronder het snorkelen in zee. Vanuit Lovina Beach kunt u excursies ondernemen naar de prachtige nabijgelegen berglandschappen, helderblauwe bergmeren en de diverse tempels.


Tanjung Benoa (4) Bekijk de hotels

Tanjung Benoa ligt vlakbij Nusa Dua. In de baai van Benoa hebben zich de mooiste hotels en leukste restaurantjes gevestigd. 's-Avonds kunt u op het nabijgelegen strand van Jimbaran onder het genot van verse visgerechten genieten van de zonsondergang. Hier bevind zich ook ons kantoor.


Nusa Dua (1) Bekijk de hotels

In het zuidoosten van Bali ligt de luxe badplaats Nusa Dua. Hier vind u wuivende palmbomen en hagelwitte stranden. Niet verwonderlijk omdat Nusa Dua ooit een immense kokosplantage was. Nusa Dua wordt door de overheid geëxploiteerd en er bevinden zich dan ook de mooiste vakantieparadijzen. Het is er erg rustig en heeft geen centrum. U leeft hier min of meer in en rondom uw accomodatie die dan ook alle faciliteiten biedt. Buiten het Nikko Hotel dat wij hier aanbieden zijn er nog legio andere mogelijkheden in Nusa Dua. Onze reserveringafdeling helpt u graag bij het uitzoeken van een Hotel.


Pemuteran (1) Bekijk de hotels

Sanur, één van de eerste badplaatsen van Bali, is gelegen aan een door een rif van de oceaan beschermde baai. Sanur is een 2 kilometer lange en tamelijk rustige badplaats aan de zuidoostkust van Bali. Het ligt op ongeveer 20 minuten rijden van de luchthaven. Als het tij hoog is heeft het een nogal smal strand. In Sanur zijn tal van watersportfaciliteiten, restaurants en winkeltjes. De overnachtings- prijzen zijn in Sanur relatief wat hoger dan in de andere badplaatsen.


telefoon

Contact?

Eurocult / Selamat Jalan


T +31(0)30 243 9634
T +32(0)3 231 59 94  BELGIË

E
info@eurocult.nl

Selamat Jalan Tour / Eurocult
Gele Ring 10
1567 BH Assendelft

T +31 (0)20 4116011
E info@selamatjalan.nl


pand.jpg

Eurocult lid van SGR, ANVR en Calamiteiten Fonds

SGR, ANVR en Calamiteitenfonds


101.png
anvr-transparant.gif
99.png

102.png


Powered by SiteSpirit