© Powered by SiteSpirit

 

 

22 daagse alleenstaande rondreis dag tot dag


Van dag tot dag

straat.jpg

Dag 1 Amsterdam / Jakarta††† ††† ††† ††† †††
Vertrek vanaf† Schiphol naar Jakarta op west Java in IndonesiŽ

Dag 2 Jakarta/ Bogor††† ††† ††† ††† ††† ††† †††
Aankomst Jakarta† en u gaat meteen door naar het hoger en koeler gelegen Bogor voor uw verblijf. Na incheck even bijkomen van de reis en een beetje de omgeving verkennen.

Dag 3 Bogor††† ††† ††† ††† ††† †††
Vandaag brengt u een bezoek aan Taman mini ( IndonesiŽ in miniatuur) deze prachtig aangelegde urbanisatie ligt in Jakarta de hoofdstad van IndonesiŽ.

Dag 4 Bogor / Bandung††† ††† ††† ††† ††† †††
Vandaag eerst een bezoek aan de wereld beroemde plantentuin de KEBON RAJA† voor dat u vertrekt over de met theetuinen bedekte Puncak pas richting Bandung

Dag 5 Bandung††† ††† ††† ††† ††† ††† † †††
Vandaag brengt u een bezoek aan de Vulkaan de Tangkuban Prahu en de warmwaterbronnen van Ciater voor een geneeskrachtige duik in dit zwavelhoudende water.


vogel.jpg

Dag 6 Bandung / Purwokerto
Vandaag vertrekken we richting het slapende stadje Purwokerto voor een overnachting. U gaat dwars door de Preanger ťťn van de mooiste gebieden van Java.

Dag 7 Purwokerto
Vandaag een mooie tocht naar Baturaden met een kleine wandeling in deze mooie omgeving.

Dag 8 Purwokerto / Yogyakarta†† ††† ††† ††† ††† †
Na het ontbijt gaat u richting Yogyakarta en onderweg brengt u ween bezoek aan de wereldberoemde nog in tact zijnde Boeddhistische tempel “ DE BOROBUDUR”

Dag 9 Yogyakarta†† ††† ††† ††† ††† ††† ††† ††† †
Na het ontbijt gaan we naar de Kraton, nu het paleis van Hamengku Buwono X, een schitterend voorbeeld van traditionele Javaanse hof architectuur. De kraton is nu nog steeds het middelpunt van uitgebreide rituelen, dans- en gamelanvoorstellingen. Daarna naar Kota Gede. Dit plaatsje is een doolhof van nauwe straatjes met kleine zilverwinkels en huizen met mooie mozaÔekvloeren, eens toebehorend aan welgestelde Arabische en Nederlandse kooplieden. We bezoeken hier een werkplaats van de zilversmid en een batikkerij.

Dag 10 Yogyakarta†† ††† ††† ††† ††† ††† ††† †
Vandaag vrije dag winkelen en shoppen in Yogya

Dag 11 Yogyakarta /Batu†† ††† ††† ††† ††† †
Vandaag een lange rit naar Batu in be buurt van Malang voor uw verblijf hoog in de bergen in deze prachtige omgeving.


hutje2.jpg

Dag 12 Batu
Vandaag brengt u een bezoek aan de watervallen van Pujon. ‘S-nachts de mogelijkheid de Bromo met een bezoek te vereren genieten van de prachtige zonsopkomst. ( facultatief prijs ongeveer € 40,00))

Dag 13 Batu / Kalibaru†† ††† ††† ††† ††† ††† †
Na het ontbijt gaat u richting Kalibaru gelegen in de bergen van Oost Java en omringddoor peper, kaneel en koffieplantages. De Bromogangers zullen voor een groot gedeelte slapen tijdens de reis naar deze omgeving.

Dag 14 Kalibaru
Vandaag maakt u een plantage tour met paard en wagen door dit prachtige landschap.

Dag 15 Kalibaru† / Kuta
We gaan richting het demonen eiland Bali en genieten van de rust na een indrukwekkende trip over Java.T/M

Dag 21 Denpasar/Jakarta/Amsterdam†† ††† ††† ††† †
Vandaag staat uw terugreis op het programma en u wordt opgehaald en naar de luchthaven gebracht door iemand van Selamat Jalan Tour Bali.

Dag 22 Amsterdam
Aankomst Amsterdam en einde van een prachtige, indrukwekkende, enerverende en vermoeiende reis.Verlengen

Deze tour is uitstekend te verlengen met een stopover in het prachtige Hongkong, Singapore of Kuala Lumpur. Daarnaast kunt u natuurlijk langer verblijven op Bali, zo nodig in een ander hotel. Vraag onze reisadviseurs naar de voordelige tarieven voor deze unieke verlengingsmogelijkheden.

KAARTJES-1.jpg