© Powered by SiteSpirit

 

 

SLJ 303

Van dag tot dag

assortiment bij de groenteboer.jpg

Dag 1 Medan

U arriveert in de ochtend te Medan. Hier staat uw reisteam al op u te wachten. Na een korte stadsrondrit waarin u o.a. een bezoek brengt aan de grote Moskee en het paleis van de sultans in Deli, transfer naar het hotel.

Dag 2 Medan/Prapat/Samosir

Via de plantagegordel Tebing Tinggi-Pematang Siantar rijdt u naar het Tobameer, ťťn van de grootste en diepste meren ter wereld. En route maakt u verschillende stops bij palmolie-, rubber-, cacaoplantages. Al genietend van de adembenemende aanblik op het meer komt u tenslotte aan in Prapat alwaar u overvaart naar het eiland Samosir.

Dag 3 Samosir

Een boottocht over het Tobameer brengt u naar een aantal interessante Batakdorpjes op het eiland Samosir en laat u kennismaken met de geschiedenis en cultuur van de Bataks. U bezoekt Samanindo, Ambarita, en Tomok om een indruk te krijgen van de cultuur en geschiedenis van dit eiland.

Dag 4 Samosir/Brastagi

U vervolgt uw weg naar Brastagi. Uw eerste stop is bij het voormalig Simalungun Batak paleis gebouwd in de stijl van een traditioneel adathuis. Hier woonde de vroegere raja en zijn twaalf vrouwen. Tot slot een laatste programma van het Tobameer bij de Sipisopiso watervallen alvorens u in de pittoreske stad Brastagi aankomt.

Dag 5 Brastagi/Medan

Na een bezoek aan de fruit- en bloemenmarkt van Brastagi vertrekt u naar het hotel te Medan. U heeft hier nog voldoende tijd om deze oude koloniale stad te verkennen en al winkelend door de Jl. Jendral Achmad Yani de laatste Sumatra souvenirs te kopen.

Dag 6 Medan/??

Vandaag vertrekt u naar het vliegveld van Medan voor uw vlucht naar de volgende bestemming. Einde van dit arrangement.

Inbegrepen: overnachtingen + ontbijt, Nederlands, entreegelden/ tours als aangegeven.


KAARTJES-17.jpg