© Powered by SiteSpirit

 

 

SLJ 301

Van dag tot dag

venetie in indonesie.jpg

Dag 1 Medan/Samosir

Na aankomst in Medan staat het reisteam al op u te wachten. Via de plantagegordel Tebing Tinggi en Pematang Siantar rijdt u richting het Tobameer, ťťn van 's werelds grootste binnen meren. En route maakt u verschillende stops bij palm-, rubber-, en cacaoplantages. Na aankomst in Prapat staat de boot al klaar om u naar Samosir te brengen om vervolgens in te checken in het Silintong hotel.

Dag 2 Samosir

Een boottocht over het Tobameer brengt u naar een aantal interessante Batakdorpjes op het eiland Samosir en laat u kennismaken met de geschiedenis en de cultuur van de Bataks. U bezoekt Samanindo, Ambarita en Tomok om een indruk te krijgen van de cultuur en de geschiedenis van dit eiland.

Dag 3 Samosi/Brastagi

U vervolgt uw weg naar Brastagi. Uw eerste stop is bij het voormalig Simalungun Batak paleis gebouwd in de stijl van een traditional adathuis. Hier woonde de vroegere raja met zijn 12 vrouwen. Tot slot een laatste panorama van het Tobameer bij de Sipisopiso waterval alvorens u in het pittoreske dorpje Brastagi arriveert.

Dag 4 Brastagi/Medan/??

Na een bezoek aan de fruitĖ en bloemenmarkt van Brastagi vertrekt u naar Medan om zo door te reizen naar uw volgende bestemming. Einde arrangement.

Inbegrepen:  overnachtingen + ontbijt, entreegelden/tours als aangegeven.
 


KAARTJES-17.jpg