© Powered by SiteSpirit

 

 

SLJ 700

Van dag tot dag

Minpi Tulambin Bali 000001.jpg

Dag 1 Ujung Pandang

Na aankomst in Ujung Pandang, transfer naar uw hotel.

Dag 2 Ujung Pandang

U start uw dagtocht met het bezichtigen van de stad Ujung Pandang, het voormalige Makassar. U bezoekt o.a. Fort Rotterdam, de drukste en meest kleurrijke perahu Ė haven Poatere en de orchideeŽntuin van de familie Bundt alwaar u de meest zeldzame soorten orchideeŽn kunt bewonderen. Tot slot sluit u deze dag af met een wandeling door de prachtige natuur van het beschermde park Bantimurung ook wel bekend als vlindervallei.

Dag 3 Ujung Pandang/Torajaland

De lange ca. 8 uur durende rit via Pare Pare naar het noorden voert langs een smalle, vruchtbare kustlijn, gedomineerd door spectaculaire bergketens en koele lagunes. U heeft heel wat indrukken opgedaan en foto's gemaakt als u in de namiddag aankomt in het hart van Torajaland. U verblijft in Rantepao of het nabij gelegen Makale.

Dag 4 Torajaland

Vandaag maakt u kennis met de kleurrijke begrafenisrituelen van de Toraja's. In Lemo, Londa, Tampangallo en Ke'te Ke'su ziet u de indrukwekkende rotsgraven die bewaakt worden door Tau Tau beelden, dit zijn houten beelden voor de geest van de overledenen.

Dag 5 Torajaland

De dagtocht van vandaag laat u veel zien van het traditionele leven van de Toraja's. In Nanggala en Siguntu ziet u verscheidende grote rijstschuren en Tongkonan ofwel familiehuizen met uitgebreid houtsnijwerk. Vervolgens bezoekt u Sa'dan waar vrouwen onder hun huis traditionele stoffen weven. Ondertussen blijft de natuur met z'n prachtige valleien u imponeren.

Dag 6 Torajaland/Ujung Pandang

Transfer naar de luchthaven voor uw volgende bestemming en tevens einde van dit arrangement.


KAARTJES-21.jpg