© Powered by SiteSpirit

 

 

SLJ 401

Van dag tot dag

zon komt op 2.jpg

Dag 1 Bandung

Transfer naar Hotel in Bandung

Dag 2 Bandung

Vandaag heeft u een excursie naar de beroemde en nog steeds werkende vulkaan de Tangkuban Prahu. U daalt de krater in en ziet het hete water tussen de aardspleten borrelen. De geur van zwavel doet vermoeden dat we in een bak met rotte eieren lopen. Daarna naar Ciater voor de geneeskrachtige baden uit deze vulkaan.

Dag 3 Bandung

Vandaag doet u een citytour met een bezoek aan de Braga de bekende winkelstraat in het hart van Bandung. Tevens brengt u een bezoek aan Pak Udjoh waar u kinderen ziet dansen en hoort spelen op een bambu instrument.

Dag 4 Bandung / Pangandaran

Vandaag gaat u richting het zuiden en u reist door de PREANGER een van de mooiste streken van Java. Prachtige rijstterassen waar geen einde aan lijkt te komen.

Dag 5 Pangandaran

Vandaag vrij geniet van dit heerlijke vissersdorp of charter een lokale gids en bezoek het mooie wildpark in Pangandaran (facultatief). ( vraag uw gids naar de mogelijkheden).

Dag 6 Pangandaran / Yogyakarta

Vandaag na het ontbijt vertrekken we richting Yogyakarta met onderweg een bezoek aan de wereldberoemde boedistische tempel “ DE BOROBUDUR”.

Dag 7 Yogyakarta

Na het ontbijt wordt u naar de Kraton gebracht dit is het paleis van de Sultan van Yogyakarta. Hier ziet u nog vele geschenken liggen die uit nederland zijn gekomen. Daarna het waterpaleis om verder af te sluiten met een bezoek aan Kota Gedeh voor de battikkerijen en de zilversmeden.

Dag 8 Yogyakarta

Vandaag heeft u een vrije dag gaat u lekker winkelen op de Marlioboro of chartert u uw gids om een bezoek te brengen aan de befaamde hidoeistische tempel “ DE PRAMBANAN”. ( facultatief)

Dag 9 Yogyakarta / Purwokerto

Vandaag gaat u richting Pirwokerto met een bezoek aan Baturaden boeven in de bergen voor een prachtige wandeling.

Dag 10 Purwokerto / Bandung

Vandaag weer terug op het nest Bandung nog een overnachting en daarna afscheid nemen van het reisteam.

Dag 11 Bandung / volgende bestemming


KAARTJES-18.jpg